MİNİKLERİMİZİN ORKESTRA KEYFİ

Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde hafta içi günlerinde dinleti yapan Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası bugün okulumuzun 2. ve3. sınıf öğrencileriyle beraberdi.

Öğrencilerimiz önce enstrümanların adlarını öğrendiler, sonra da tek tek seslerini dinlediler. Her biri farklı ses çıkaran enstrümanlar; toplu halde çalındığında, birlikte olmanın her alanda ne kadar güçlü ve güzel olduğunu bir kez daha çocuklarımıza kanıtlamış oldular.

Daha sonra notaların dile gelmesiyle birlikte müzik ile tiyatronun eşsiz birlikteliğini izleyen miniklerimizden birkaçı şef olarak iş başına geçti.

Eğlenceli geçen bir gezimizin ve yüreğimize yazılan güzel bir anımızın daha olmasının vermiş olduğu mutlulukla okulumuza dönüş yaptık.

07.03.2018