MÜZİK ENGEL TANIMADI

MÜZİK ENGEL TANIMADI

ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumu Veli korosu ve Engelli Kadınlar Derneği Türk Sanat Müziği ortak konseri ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Konser öncesinde açılış konuşması yapan Engelli Kadınlar Derneği yönetim kurulu Başkanı Canan ELMASTAŞ toplumda engelli ve engelsiz tüm bireylerin eşit hakka sahip olduklarını ve yapmış oldukları bu çalışmalarla ve vereceğimiz konserle bunu ispatladıklarını dile getirdi.

Elmastaş'tan sonra proje ortağı ve ev sahibi olarak 3 Mart Eğitim Kurumları Müdürü Ayla OKUMUŞ'ta yaptığı konuşmada; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak 2 yıldır ENKADER'le böyle anlamlı bir projeyi yürütmekten büyük mutluluk dıyduklarını ve bu projeyi başarıyla yürüten  3 Mart Eğitim Kurumları Müzik öğretmeni Bahadır SEVİK'e ve Enkader başkanı sayın Canan ELMASTAŞ'a teşekkür etti.

Geceye ÇEK 3 Mart Eğitim Krumları Kurucu Temsilcisi Prof.Dr. Ulviye ÖZER,ÇEK Yönetim Kurulu üyesi Cumhur ÖZCAN ve Turgut YALKI'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Şef Bahadır SEVİK yönetimindeki koro, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendirirken, koro ve solistler salonu dolduran seyircilere muhteşem bir müzik ziyafeti sundular. Hababam sınıfının Hayta İsmail'i Ahmet ARIMAN ve yine Hababam sınıfının Bacaksız'ı Tuncay AKÇA Konserin onur konuklarıydı.

Konserin finalinde Sahne alan Hababam sınıfının Hayta İsmail'i Ahmet ARIMAN Hababam sınıfı müziklerini koro ile seslendirirken 'Bacaksız'ın kahkahası ve yaptığı esprilerle geceye ayrı bir renk kattı.

Gecede ENKADER'e katkı sunan kişi ve Kurumlara ve gecenin onur konuklarına plaket takdim edildi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde bu anlamlı etkinliğe imza atan ENKADER'li ve 3 Mart'lı kadınlarımızı,Şef Bahadır SEVİK'i kutluyor ve  teşekkür ediyoruz.


12.03.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.