MESLEKLERİ TANIYALIM

Rehber Öğretmenlerimizden Zekiye Akman tarafından 4.Sınıf öğrencilerimize yönelik mesleki rehberlik etkinlikleri kapsamında, çocuklarımızın meslekleri daha yakından tanımaları ve geleceğe yönelik hedeflerini belirlemede yardımcı olacak  ''Dersimizin Mesleği Ne?'' isimli rehberlik etkinliği uygulanmıştır.

Etkinlik sırasında kullandığımız ''beyin fırtınası'' tekniğiyle öğrencilerimizde hangi alanlarda hangi mesleklerin ne tür çalışma koşullarına sahip olduğuna dair farkındalık oluşturulmuştur. Bilgilerine hayal güçlerini de ekleyen öğrencilerimiz, bu günün ve geleceğin mesleklerini sınıf içerisinde dramatize ederek canlandırma fırsatı bulmuş sonrasında da arkadaşları ile fikir alışverişinde bulunarak kendi yorumlarını geliştirmişlerdir.

15.06.2019