MATEMATİK TAHMİN YARIŞMASI

Okulumuz matematik zümresi tarafından 5. sınıflar arasında bu yıl ilki düzenlenen "3 MART TAHMİN YARIŞMASI" büyük heyecan uyandırdı.

26 Nisan 2023 Salı günü konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmada "Okulumuz kütüphanesinde kaç kitap vardır?,  ÇEK kaç yılında kurulmuştur?" gibi soruların yer aldığı yarışmada öğrenciler Çağdaş Eğitim Kooperatifi ve  Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu ile ilgili sorulan sorulara tahmini sayısal cevaplar verdiler.

Doğru cevaba en yakın tahminde bulunan sınıfın puan kazandığı yarışmada sınıflar arası kıyasıya rekabet yaşandı.  Çok keyifli geçen yarışma öğrenciler hem kurum ile ilgili bilgiler öğrendiler hem sayısal tahmin yeteneklerini geliştirdiler.

5F sınıfını temsilen katılan Doğa Sülün, Ömer Özcan ve Ali Aras Eke isimli öğrencilerimiz yarışma birincisi olarak başarı belgelerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Katılan tüm öğrencilerimize ve Matematik bölümümüze teşekkür ediyoruz.

02.05.2023