GELENEKSEL CHINESE MASTER'23 ETKİNLİĞİMİZDE BU YIL DA ÇOK EĞLENDİK

Yabancı Dil Zümresi tarafından düzenlenen, okulumuzun gelenekselleşmiş etkinliklerinden Chinese Master etkinliği bu yıl da keyifli bir şekilde gerçekleştirildi.

6. Sınıf öğrencileri, 8'er kişilik gruplar halinde 8. Sınıf öğrencilerinin ve 2. yabancı dil öğretmenlerinin hazırladığı istasyonlarda İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde çeşitli aktiviteler yaptılar.

Dil seviyelerine uygun olarak seçilen 'Murder Mystery, Treasure Hunt, Fax Machine, Quidditch with Verbs, Drip Drop' gibi 17 farklı ve eğlenceli istasyonda yarıştılar.

İstasyonlardaki görevleri doğru şekilde yapıp kendilerine verilen pusuladaki imzaları hızlı bir şekilde tamamlayan grup oyunun galibi oldu ve sürpriz hediyeler kazandı.

Önümüzdeki yıl 6.sınıflarımızla yeni bir Chinese Master etkiliğinde buluşmak üzere..

04.05.2023