LGS TEMPOSUNA GİREN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK

LGS TEMPOSUNA GİREN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK

2022 Haziran ayı başında yapılacak olan LGS sınavı için 16 Ağustostan itibaren çalışmalarına başlayan 8. Sınıf öğrencilerimizin velileri ile bir araya geldik. Düzenlenen toplantıda Ortaokul müdürü Ayla Okumuş velileri selamladıktan sonra genel işleyiş hakkında hatırlatmalar yaptı ve öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecinden bahsetti.

Ardından 8. Sınıflar Rehber Öğretmeni Bilgen Mete "LGS (Liselere Geçiş) Sistemi" ve "Sınav ve Kaygı" üzerine bilgilendirmeler yaptı. Seminerde LGS sisteminin içeriği, nasıl uygulandığı ve tercih dönemiyle ilgili bilgi verildi.

Ayrıca bu süreçte öğrencilerimizde oluşabilecek kaygının en aza indirgenmesi, gerekli desteğin okul ve aile olarak nasıl sağlanacağı konusunda bilgiler verdi. Öğrencilerimizin hazırlık döneminde süreci sağlıklı geçirmesi ve iyi bir sonucun elde edilmesi için velilerimize önerilerde bulunuldu. Sunum sonunda velilerimizin soruları, okul idaresi ve rehber öğretmenimiz tarafından cevaplandırılarak, sağlıklı ve başarılı bir yıl dileği ile toplantımız sonlandırıldı.


06.09.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.