2021-2022 EĞİTİM YILI BAŞLARKEN 5.SINIF VELİLERİNE ORTAOKUL TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

2021-2022 eğitim yılında yüz yüze eğitimle yeniden bir araya gelecek olan 5. Sınıf öğrencilerimizin velileri ile okulumuz konferansa salonunda bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik.

Okulumuzun ilkokulundan devam eden öğrenci velileri ve nakil gelen öğrenci velilerimizin katıldığı toplantıda ortaokulla ilgili işleyiş, genel kurallar, kitap, kırtasiye, kıyafet ve servis işlemleri ve özellikle yeni salgın tedbirleri hakkında genel bilgi verildi.

4. Sınıf öğretmenleri ve Rehberlik servisinin birlikte oluşturdukları sınıf listeleri okunduktan sonra sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri velilerle tanıştırıldı.

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantının sonunda Ortaokul  Müdürü Ayla Okumuş velilerimize kuruma güvendikleri ve bizi tercih ettikleri için teşekkür etti ve sağlıklı, başarılı bir  eğitim yılı diledi.

06.09.2021