LET'S SPEAK

"English Club" sosyal etkinlik kulübünü seçen 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz, 1.dönem boyunca İngilizce dil becerilerini geliştirecek çalışmalarda bulundular. Bu çalışmaları yaparken hem kendi İngilizce derslerinde öğrendikleri bilgileri pekiştirdiler, hem de eğlenerek İngilizceye dair yeni bilgiler öğrendiler. Bu etkinliklerde daha çok kendi yaratıcılıkları ön planda olacak şekilde takım çalışmasıyla güzel ve eğlenceli ekinlikler ortaya koydular. Sınıf içinde yer yön bulma oyunuyla, İngilizce yön becerilerini geliştirdiler.Scrabble oyunu ile kelime bilgilerini ve bu alandaki becerilerini ilerlettiler. Origami olarak kelebek şekli yaparak hem el becerileriyle eğlendiler, hem de kendi kelebeklerine özgü özelliklerinden bahsederek İngilizce şiir yazdılar. Takım çalışmasıyla senaryo yazarak, yazdıkları senaryoları sınıf ortamında canlandırdılar. Grup çalışmasının yanında bireysel olarak da kendi seçtikleri konulardan sunumlar hazırladılar ve bir konuyu İngilizce anlatarak dil becerilerini geliştirdiler. Öğrencilerimiz 1. dönem olduğu gibi 2.dönemde de çalışmalarını eğlenerek ve öğrenerek sürdürüyorlar.

17.02.2022