3 MART EĞİTİM KURUMLARI BARIŞ MANÇO ŞARKILARI MÜZİK GECESİ

3 MART EĞİTİM KURUMLARI BARIŞ MANÇO ŞARKILARI MÜZİK GECESİ

Okulumuz müzik bölümünün hazırladığı ve bu yıl 8.si gerçekleştirilen geleneksel müzik gecesi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'inde yapıldı. Sunuculuğunu Müzik Öğretmenimiz Salih Yorgancı'nın yaptığı gecede her yıl farklı konularla sahne alan koro bu yıl Barış Manço'yu andı. Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Barış Manço'nun unutulmaz şarkıları koro ve solo olarak seslendirildi. Barış Manço Şarkıları konserinin bu yıl ki konuğu sesi ve benzerliğiyle onu yaşatan Alper Dinçer oldu.

Konser öncesi Anaokulu sınıflarından oluşan 6 öğrenci ile birlikte Barış Manço'nun unutulmaz yarışması Adam Olacak Çocuk programını yapan Alper Dinçer seyircilerden büyük alkış aldı.

Yoğun katılımın yaşandığı konserde, Adam Olacak Çocuk' tan sonra sahne alan 5.6.7 ve8.sınıflardan oluşan 100 kişilik koro Şef Bahadır Sevik eşliğinde Arkadaşım eşek, Bugün Bayram, Gülpembe, Anlıyorsun değil mi, Karasevda gibi Manço'nun dillerden düşmeyen şarkılarını koro ve solo olarak seslendirdi. Konserin son bölümünde konuk sanatçı Alper Dinçer yine Barış Manço'nun dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi. Konser sonunda Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Prof. Dr. Füsun Kuter konserde emeği geçenleri tebrik edip teşekkür belgelerini takdim etti.


22.02.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.