KİTAPLARIN SİHİRLİ DÜNYASINA YOLCULUK

Anasınıfı öğrencilerimi zle Misi Çocuk Kütüphanesi'ne bir gezi düzenledik. Girişte bizi ilgiyle karşılayan kütüphane çalışanı, öğrencilerimize kütüphane ile ilgili bilgi verdi. Kütüphanelerden nasıl yararlanabileceğimizi ve kütüphane kurallarını anlattıktan sonra, öğrencilerimizin sorduğu soruları yanıtladı.

Ardından  ''Değirmenci ile Baykuş'' adlı hikayeyi okudu. Hikâyeyi dinleyen ve aldıkları kitapları inceleyen öğrencilerimizin heyecanına diyecek yoktu. Hikâye sonrasında diğer katları da gezerek kütüphanenin kullanım alanlarıyla ilgili bilgiler edindik.

Özenle seçilmiş kitapları ve çocuklar için tasarlanmış renkli atmosferiyle güzel bir yer bir yer olan Misi Çocuk Kütüphanesinde, kitaplarla sihirli bir yolculuğa çıkarak, keyifli dakikalar geçirdik.
Kitapların renkli dünyasına yaptığımız yolculuğumuz, Misi Çocuk Kütüphanesi çalışanlarının sıcak uğurlamalarıyla son buldu.

26.04.2016