KIR ÇİÇEKLERİNDEN YEŞİLÇAM RÜZGARI

Çağdaş Eğitim Kooperatifinin gözbebekleri olan Kır çiçeklerimiz muhteşem bir konsere imza attı. Yaklaşık 4,5 aydır müzik öğretmenimiz Bahadır SEVİK önderliğinde Güler-Osman KÖSEOĞLU Kız öğrenci yurdunda çalışmalarını sürdüren Kır çiçekleri Türk Sanat Müziği korosu Yeşilçam şarkılarından oluşan repertuarı ailelerine sundular. Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere Kır çiçeklerinin Aileleri, Çağdaş Eğitim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Buğra KÜÇÜK KAYALAR ve yönetim kurulu, Yurt müdürü Sema ÜÇOK, Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeşilçam'ın en sevilen şarkılarını projeksiyon desteğiyle solo ve koro olarak seslendiren Kır çiçekleri izleyicilerin büyük beğenisini aldı.

Konserin sonunda Çağdaş Eğitim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Buğra KÜÇÜK KAYALAR Koro şefi Bahadır SEVİK'i ve Kır çiçekleri Türk Sanat Müziği Korosunu tebrik ederek çiçek takdim etti.

04.04.2017