INTERNATIONAL DESTINATION IMAGINATION TÜRKİYE TAKIMLAR TURNUVASI'NDAKİ BAŞARILARIMIZ

INTERNATIONAL DESTINATION IMAGINATION TÜRKİYE TAKIMLAR TURNUVASI'NDAKİ BAŞARILARIMIZ

3 Mart'ın yaratıcı zihinleri, dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olarak kabul edilen Destination Imagination '19  Kuşadası'nda yapılan Türkiye turnuvalarına katıldılar.

DI, 1982 yılında kar amacı gütmeden kurulan ve o günden bugüne milyonlarca katılımcının dahil olduğu bir etkinliktir. Gönüllülük esasına dayanan bu etkinliğin amacı, katılımcıların güzel sanatlar, bilimsel, teknik, mühendislik, sosyal sorumluluk ve doğaçlama alanlarında problem çözme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek, onlara liderlik özellikleri ve takım çalışması becerisini kazandırmaktır. Katılımcılara, eleştirel düşünme gibi 21. Yüzyıl becerilerini öğretir.

Müdür Yardımcımız Ebru Yılmaz, drama öğretmenimiz İbrahim Zeki Karabulut, görsel sanatlar öğretmenimiz Ebru Soysal, İngilizce öğretmenlerimiz Armağan Şenel, Bircan Cin Boyraz ve Emir Tutal 'ın eşlik ettiği iki takımımız da performanslarını başarıyla sunarak jüri üyelerinin beğenisini kazandılar. Özel 3 Mart Ortaokulu olarak, 18 farklı şehirden 440 takımın yer aldığı DAT 2019'da Güzel Sanatlar ve Bilimsel görevlerini seçmiş 6'şar kişilik iki takımımız ile yer aldık.

Turnuvaya Güzel Sanatlar görevinden katılan takımımız Türkiye 3.sü olmuştur.

Bilimsel alanda yarışmaya katılan diğer takımımız ise Türkiye 6.sı olmuştur.

Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyoruz.


26.02.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.