HENTBOL DA BURSA 2.LİĞİ

HENTBOL DA BURSA 2.LİĞİ

2015-2016 Bursa okullar arası hentbol müsabakalarına katılan ÇEK Özel 3 Mart Küçük Erkek Hentbol Takımımız Bursa 2. Si olmuştur.

Grubunda 4 maç yapan takımımız gruptaki 4 maçını da kazanarak Grup 1. si olarak yarı finale çıkmıştır.

Müsabakalardaki mücadele ruhunu ve kazanmaya ilişkin azim ve kararlılığını Yarı final müsabakasında da gösteren takımımız Yarı final müsabakasını da kazanmış ve Finale yükselmiştir.

Final mücadelesine çıkan sporcularımız mükemmel bir mücadele ortaya koydular. Maçın son saniyesine kadar mücadeleyi bırakmayan ve üstün bir performans gösteren sporcularımız küçük bir farkla şampiyonluğun kıyısından dönerek 2. lik kupasını okulumuza kazandırmışlardır.

3 yıl önce hentbol sporuyla tanışan sporcularımız inanılmaz bir istekle ve çalışma arzusuyla antrenmanlarına başladılar ve adım adım ilerleyerek 3. Yıllarında okulumuza 2. Lik kupası kazandırarak büyük bir başarıya imza attılar.

2014-2015 yılında Bursa okullar arası hentbol müsabakalarına ilk kez katılan sporcularımız Bursa 4. Sü olmuş ve okulumuza 4. Lük kupasını kazandırmışlardı. Kazanılan bu ilk kupayla motivasyonları artan sporcularımız daha çok çalışarak ve inanarak bu güzel başarıyı elde etmişlerdir.

Beden Eğitimi öğretmenimiz Nigar TOPÇU tarafından çalıştırılan ve  "Ne yaparsan yap AŞK ile yap" sloganıyla antrenmalarını sürdüren sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.         HENTBOLCULARIMIZ:

  1. Yiğitcan HACER
  2. Tunca CANKURTARAN
  3. Efe KAPDAN
  4. Mithatcan BAKLACI
  5. Atakan SELÇUK
  6. Bartu UZUN
  7. Barlas UZUN
  8. Barkın Eren ÖZTÜRK
  9. Furkan TUNÇSOY
  10. Işık Eren TOPRAK
  11. Fevzi Utku ULUSOY
  12. Utku VATANSEVER
  13. Ege PINAR
  14. Kuzey KORKUT

04.03.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.