ESKRİM YILDIZLAR TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Bursa il içi Eskrim müsabakalarında kızlarda flörde bursa 1,2.ve 3. erkeklerde epe branşında bursa 1. si olmamızdan sonra, 20-21 Mart tarihlerinde Mersin İlinde düzenlenen Yıldızlar Eskrim Türkiye Şampiyonası'na katılan öğrencilerimiz Serhat SEMERCİ Yıldız Erkek Epe branşında Türkiye 3.liği, Erem Ekin GÖKÇE Yıldız Kız Flore branşında Türkiye 8.liği, Zeynep Tunç Yıldız Kız Flore branşında Türkiye 13.lüğü ve son olarak Seyhan Selay KUM öğrencimiz Yıldız Kız Flore branşında 19.luk derecesini elde ettiler.

Turnuvanın başlamasından bitişine kadar centilmenlik ve sportmenlikten ayrılmadan okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.  Antrenör ve öğretmenlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

25.03.2016