HABABAM SINIFI'NIN HAYTA İSMAİL'İ AHMET ARIMAN VE BACAKSIZ'I TUNCAY AKÇA ÖĞRENCİLERİMİZİN KONUĞU OLDULAR

Okulumuz Veli TSM korosu ve Engelli Kadınlar Derneği TSM korosu ortak konserine katılmak üzere okulumuza konuk olan Hababam sınıfının Hayta İsmail'i Ahmet ARIMAN ve yine attığı kahkahası ile herkesin gönlünde taht kuran Hababam sınıfının Bacaksız'ı Tuncay AKÇA öğrencilerimizle bir söyleşi gerçekleştirdiler. Okulumuz Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide öğrenciler sanatçılara yapmış oldukları çalışmalar ve Hababam sınıfı hakkında sorular yönelttiler. Yaklaşık 1 saat süren söyleşide Ahmet ARIMAN ve Tuncay AKÇA Hababam sınıfının çekimleri esnasında yaşanan kamera arkası komik hikayeleri de öğrencilerimizle paylaştılar. Söyleşi sonunda söyleşiye katılan tüm sınıflar sanatçılarla fotoğraf çektirdiler.

Sinemanın emekçileri ve Hababam sınıfının unutulmaz isimleri Ahmet ARIMAN'a ve Tuncay AKÇA'ya teşekkür ediyoruz.

14.03.2016