YAZAR TÜLİN KOZİKOĞLU'YLA İNTERAKTİF BİR ETKİNLİK "Kitaplar, beynin çocuklarıdır." J. Swift

Geleceğimiz olan çocuklarımıza kitapların büyülü dünyasını keşfettirmek, kocaman yüreklerine kitap sevgisini aşılamak adına düzenlediğimiz yazar etkinliklerimizin 4.'sünü de gerçekleştirdik.

Bu etkinlikte misafirimiz yazar Tülin Kozikoğlu'ydu. Miniklerimiz yazarın interaktif katılımlı sunumuna heyecanla katıldılar.

Etkinliğimizde yazarımız canlandırmalar yaptığı bir hikâye ile başladı. Öğrencilerin de katılımı ile hikâyeyi hep birlikte tamamladılar. Böylece yazar kitap yazmanın temelini miniklerimizin zihninde oluşturmuş oldu. Daha sonra yazarımız, yazar olmanın gerekliliklerini, sürecini aktardı.

Yazdığı kitapların yazılma sürecinden bahsederek kitap yazmanın inceliklerinden bahsetti.

Yazarımız miniklerimize "Leyla Fonten'den Hikayeler" serisinden yola çıkarak kağıt tabaklarla ve pipetlerle örümcekten bir karakter yaratmalarını istedi. Daha sonra hep beraber bir şiir yazdılar.

Bu etkinlikler öğrencilerimizde yazar olma merakı ve okuma sevgisi yaratmaktadır.

Misafirimiz Tülin Kozikoğlu'na bu eğlenceli ve bilgilendirici sunumundan dolayı teşekkür ederiz.

30.03.2016