"DEĞERLERİMLE BÜYÜYORUM" Projesi kapsamında "PAYLAŞMAK GÜZELDİR"  Etkinliği gerçekleştirildi.

"DEĞERLERİMLE BÜYÜYORUM" Projesi kapsamında "PAYLAŞMAK GÜZELDİR" Etkinliği gerçekleştirildi.

Okulumuz Rehber öğretmenleri tarafından öğrencilerimize paylaşmanın önemine yönelik farkındalıklarını artırmak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bu proje kapsamında paylaşmayı seven tüm İlkokul - Ortaokul öğrencilerimiz rehberlik servisine ulaştırdıkları oyuncak, giysi, ayakkabı, kitap, kırtasiye malzemesi gibi birçok eşyayı başta ÇEK(İ)MECE Projesi kapsamındaki Güngören İlkokulu Öğrencileri ve Nilüfer Belediyesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere paylaştılar. Katılımda bulunan tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Paylaşmak güzeldir. Güzeldir hayatı daha da anlamlı kılmak. Paylaştıkça çoğalır yaşam... Paylaştıkça yakın olur uzaklıklar. Paylaştıkça büyür sevgimiz.

15.05.2017