Çi BÖREĞİ İLE DOYURAN TÜM GÜZELLİKLERİYLE YAŞAYAN ŞEHİR, ESKİŞEHİR!

Eskişehir; heykelleri, parkları, meydanları, köprüleri, ve yapay denizi de olan şehir. Eskişehir'in ilk yerleşim yeri Odun Pazarı, cumbalı rengarenk Osmanlı evleriyle, Kurtuluş Savaşı Müzesiyle tarihe adeta imzasını atıyor.

14 Mayıs Cumartesi günü dördüncü sınıf öğrencilerimizle bu güzel şehire bir gezi düzenledik.

Gezimize, haritaların önünde sesli anlatıma tanık olduğunuz, dönemin gazetelerini okuyabildiğiniz ve Atatürk ile resim çektirebildiğiniz Kurtuluş Savaşı Müzesini gezmekle başladık. Balmumu, Lüle Taşı, Cam Sanatları Müzelerinin gezilmesi  ile devam eden gezimizi Sazova Parkında Korsan Gemisinde noktaladık.

Dördüncü sınıf öğretmen ve öğrencileri olarak bu gezide çok şey gördük, çok şey öğrendik. Eskişehir'i turizm kenti yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen hocamıza teşekkür ederiz.

20.05.2022