CHINESE MASTER ETKİNLİĞİMİZ

6. Sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte 8. Sınıf öğrencilerimiz, ortaokul bahçesine kurdukları 13 stantta İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde çeşitli etkinlikler hazırladılar.

Bir yabancı dil öğretmeni ve sekiz 6. Sınıf öğrencisinden oluşan gruplar iki saat boyunca stantlardaki görevleri soru sorup, cevaplayarak doğru ve hızlı şekilde tamamlayıp grup kartlarındaki imzaları toplamaya çabaladılar.

Oyun boyunca İngilizce, Fransızca ya da Almanca konuşan, yarışan, dans eden ve dil etkinliklerini gerçekleştiren öğrenciler çok eğlendiler. 2 saatin sonunda 10 imza toplayarak birinci olan 10. Grubumuza çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerimiz bu etkinliğin seneye de yapılmasını dört gözle bekleyeceklerini belirttiler.

13.06.2016