ÇEK'TEN TİNK OKULLARINA İADEYİ ZİYARET

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar'ın da aralarında bulunduğu, yöneticiler ve kurum müdürlerinden oluşan heyet, Teknoloji ve İnsan Kolejleri'ni (TİNK) ziyaret etti.
İstanbul Sultanbeyli'de bulunan Tink okullarına yapılan  ziyarete, ÇEK Yönetim Kurulu üyeleri, 3 Mart İlkokul /Ortaokul Müdürü,3 Mart Beşevler Anaokulu Müdürü,3 Mart Fen - Anadolu Lisesi Müdürü,Destek Birimler Müdürü,Muhasebe ve İK Müdürü,ÇEK İletişim Uzmanı,3 Mart Yabancı Diiler Eğitim Koordinatörü ile bilişim teknolojileri, matematik ve fen bilimleri öğretmenleri katıldı.

ÇEK heyetini TİNK okulları müdürünün karşılamasıyla başlayan ziyaret, okul müdürünün ve Kurucu Zeynep Dereli'nin okulla ilgili bilgi vermesiyle devam etti.

Ziyaret Tink Okulları'nın sınıf ve atölyelerinin gezilmesiyle sona erdi.

15.12.2018