ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARI YAZA MERHABA ÇADIR KAMPI...

ÇEK ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARI YAZA MERHABA ÇADIR KAMPI...

Okulumuzun Beden Eğitimi zümresi bu yıl 1. sini düzenlediği "Yaza Merhaba Çadır Kampı" görülmeye değerdi. Yaklaşık 175 öğrenci ve 25 öğretmenin katılımıyla okulumuzun bahçesinde düzenlenen kampımızda 90 civarı çadır kuruldu.

Çadırlar kurulduktan sonra makarna partisi verildi, arkasından da yabancı dil öğretmenleri çeşitli oyun ve aktiviteler düzenledi, güneşin batmasına yakın mangal partisi ve müzik eşliğinde danslarla etkinlikler devam etti.  Beden Eğitimi zümresinin rehberliğinde oynanan oyunlarla öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.

Gece yarısına yaklaşırken öğrencilerimiz kamp ateşinin başında mısır ve marshmelov yiyerek eğlenmeye devam ettiler ve geceyi çorba içerek tamamladılar. Çadırlarına giren öğrencilerimiz sabah 07:30 da kalkıp sabah sporu ve ardından kahvaltılarını yapıp çadırlarını topladılar ve çevre temizliği yaparak kampı tamamladılar. Dostlukların, arkadaşlıkların ve paylaşmanın yaşandığı kampımızda öğrencilerimiz, bir sonraki kampı heyecanla beklediklerini söyleyerek kamp alanından oldukça güzel anılar biriktirerek ayrıldılar.

Bu organizasyonu yapan ve öğrencilerimize güzel bir gece yaşatan Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve onlara eşlik eden diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.


07.06.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.