ALMANCA EĞİTİMİNDE FİT 1 SINAVI BAŞARIMIZ

6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin aldıkları Almanca eğitimini değerlendirmek amacıyla Goethe Enstitüsü yetkilileri tarafından görevlendirilen öğretmenlerle yapılan Fit in Deutsch ( Fit 1 ) sınavı Uluslararası geçerliği olan ve dünyanın her yerinde akademik ve mesleki olarak kabul gören bir sınavdır.

Ayrıca Fit 1 sınavı "Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı" kriterlerine uygun olarak hazırlanmaktadır.

Nisan ayında gerçekleşen Fit 1 sınavına katılan öğrencilerimiz bu sınavın A1 basamağını ölçen sınavı başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Düzenlenen törende öğrencilerimize sertifikalarını Okul Müdürümüz Ayla Okumuş takdim etmiş ve öğrencilerimizi gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik etmiştir.

Kurumumuz 4. sınıftan itibaren Almanca dersi vermektedir ve öğrencilerimizi A2 seviyesinde mezun etmeyi hedeflemektedir.

Böyle bir başarı kurumumuz ve öğrencilerimiz için güzel bir deneyim olmuştur. Bu başarıdan dolayı Almanca öğretmenlerimiz Burcu YURTSEVEN, Hafize KORKMAZ ve Mehtap DİNDAR'ı tebrik ediyor ve öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

08.06.2017