CAMBRIDGE SINAVLARINDA 3 MART FARKI

CAMBRIDGE SINAVLARINDA 3 MART FARKI

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumu öğrencileri bu yıl da başarılarına bir yenisini eklediler. Dünyada 130 farklı ülkede yapılan Cambridge ESOL sınavlarında 3 Mart'lı öğrenciler de farklı sev iyelerde başarılarını tescilleyerek hedeflerine ulaştılar. Öğrencilerimiz sınav başarılarını aldıkları sertifikalar ile taçlandırdılar.

Sertifikaları öğrencilere velilerinin de katıldığı bir törenle  ile verildi. Okulumuzun konferans salonunda yapılan törende Okul Müdürü  Ayla OKUMUŞ ve Türkiye  Sınavlar Koordinatörü  Sabahattin Yiğit  birer konuşma yaptılar.  Yiğit yaptığı konuşmada  sınava katılan okulumuz öğrencilerinin  başarılarının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğu bilgisini törene katılan velilerle paylaşarak öğrenci, öğretmen, veli ve okul yönetimine teşekkür etti.

Okulumuz öğrencileri bu sınavlara, hazırlık sınıfından 8. sınıfa kadar, Avrupa Birliği dil edinim seviyesi ve standartlarına (CEF) yönelik bir program ve seçilen materyaller ile hazırlanmaktadırlar.

 ESOL kapsamında uygulanan Cambridge YLE Sınavları, 7-14 yaş çocukları için özel olarak tasarlanmış dil öğrenimine teşvik eden, ileriki yıllarda İngilizce sınavlarında uyumlarını sağlayan (konuşma, yazma, dinleme ve okuma) performanslarını ölçmeye dayalı Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir sınavdır. Bu sınavlar İngiltere'de hazırlanıp değerlendirilmektedir ve uluslararası geçerlilikleri vardır.

Cambridge YLE sınavları okulumuzda British Council' in İstanbul'da resmi temsilcisi olan Study-in UK tarafından gerçekleştirilmiştir.

 Başarılarını tescilleyen öğrencilerimiz ve onların bu kazanıma ulaşmasında yanlarında olan öğretmenlerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

 Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen Yabancı Diller Eğitim Koordinatörümüz Ebru Yılmaz'a, Bölüm başkanlarımız Aydan Kardeş'e  ve Sevim Dönmez'e, İngilizce öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.


26.09.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.