3 YILDIR SÜRDÜRÜLEN   "OYUN ENGEL TANIMAZ"  PROJEMİZ SONUÇLANDI VE OYUN PARKI AÇILDI

3 YILDIR SÜRDÜRÜLEN "OYUN ENGEL TANIMAZ" PROJEMİZ SONUÇLANDI VE OYUN PARKI AÇILDI

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Orhangazi Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilciliği ve ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu İlköğretim Kurumu iş birliğiyle yürütülen ve üç yıl süren "Oyun Engel Tanımaz Projesi'nde çocuklarımız kendi oyun alanlarını tasarladılar ve nihayet 7 Ekim 2016 Perşembe günü görkemli bir açılışla projelerini hayata geçirdiler.

Projeye başlarken İlkokul öğrencisi olan ve proje bitiminde, Ortaokul öğrencisi olan öğrencilerimiz ve diğer proje ortakları ile beraber parkın açılış töreninde hazır bulundular. Törende projede yer alan öğrencilerimiz, Ortaokul Md. Yardımcımız Filiz ÖZEN ÇİFTÇİ, Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Murat YEŞERDİR ve Fen Bilgisi Öğretmenimiz Esra KOÇAKLI 'da hazır bulundu. Nilüfer Belediyesi tarafından Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ adına hazırlanan plaket Filiz ÇİFTÇİ tarafından teslim alındı.

2014 yılında başlayan Projede sivil toplum örgütleri ve resmi kurumların yanında okul olarak yalnız 3 Mart'ın yer alması, bizleri ayrıca gururlandırıştır.

Projeye destek veren, emeği geçen kurum ve kuruluşlara ve de proje içinde yer alan öğrencilerimize, desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

"SEVGİ HER ENGELİ AŞAR"  


13.10.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.