BİSİKLET TURUNDAYDIK

20 Mayıs Cuma Günü öğleden sonra Bursa Botanik Park'da Bisiklet Turu etkinliği düzenledik.

Beden Eğitimi Zümre Öğretmenleri olarak, sporun her yaştaki bireyler için öneminin farkında olmak ve bu farkındalığı tüm öğrencilerimize aktarmak öncelikli hedefimizdir. Tüm Ortaokul öğrencilerimizle tam katılım sağlanan etkinlikte unutamayacağımız anlar yaşadık.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile şehrin kalabalığından, trafiğinden ve stresinden uzak bir kaç saat de olsa vakit geçirmek hepimize çok iyi geldi.

Bu etkinliği her yıl tekrarlayıp geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu tarz etkinliklerin aile içi kaliteli zaman geçirmenin de önemli bir boyutu olduğunun bilincindeyiz. Bu etkinlikleri her öğrencimizin ailesi ile birlikte de gerçekleştirmelerini bekliyoruz.

25.05.2016