BAĞCIK BAĞLAMA ETKİNLİĞİMİZ

1.ve 2. sınıflarımızın bağcık bağlama etkinliğini tamamladık. Bağcık bağlama etkinliğinde;  hem parmak becerilerimizi geliştirdik, hemde keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirdik. Çok kolay gibi görünsede bir okadar da zor olduğunu bağcık bağlamayı denedikçe daha da kolay bağcık bağladığımızı fark ettik. Ama bu etkinliği yaparken çok eğlendik. Ayrıca ayakkabı maketi yapan öğrencilerinizinde yaptıkları ayakkabıları mini bir sergide sergileme fırsatımız oldu. Öğrencilerimizin ortaya çıkardıkları maketler yaratıcı ve güzeldi.

Kolay gibi görünse de hala ayakkabılarının bağcığını bağlamayan yetişkinlerimizin olduğu günümüz de öğrencilerimize bu etkinliğin yaptırılması çok anlamlı.1.ve 2. Sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

08.03.2016