AYDIN AYAN "45. SANAT YILI BURSA RETROSPEKTİFİ" SERGİSİ

Yaratıcı ve sanata duyarlı nesiller yetiştirmek için görsel sanatlar dersi kapsamında 1. Sınıf ve Etkinlik Sınıfı öğrencilerimiz AYDIN AYAN "45. Sanat Yılı Bursa Retrospektifi" Sergisindeydik.

Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi Türkiye'nin önemli ressamlarından,

M. S. G. S. Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde görevini sürdürmekte olan Prof. Dr. AYDIN AYAN'ın birbirinden değerli eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Sergide sanatçının 80'e yakın tuval resmi, özgün baskı ve heykel çalışmaları yer almaktadır. Sanatçının sergideki eserleri doğa, yaşam, insan merkezli figüratif bir yaklaşımın göstergeleridir.

Sergi ziyaretimizde sanatçının çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bulan 1. Sınıf ve Etkinlik Sınıfı öğrencilerimiz gözlem gücünün artması, estetik beğeni ve yaratıcılık duygusunun gelişimine fırsat buldular.

17.11.2017