ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KONSER

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KONSER

Özel 3 Mart Eğitim Kurumu Çoksesli Çocuk Korosu ve Veli Türk Sanat Müziği

Veli -Çocuk Düet Anneler Günü Özel Konseri Çek Özel 3 Mart Eğitim Kurumu Konferans salonunda gerçekleştirildi. Konser, Şef Aslı KORALP ve Suat ŞAHİN yönetimindeki 3 Mart Eğitim Kurumları Çok Sesli Çocuk Korosu'nun güzel şarkılarıyla başladı. 3.4.5.ve 6.sınıf öğrencilerinden oluşan koro Anneler gününe özel şarkılarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

Daha sonra sahne alan Bahadır SEVİK yönetimindeki Veli Türk Sanat Müziği Korosu Anneler gününe özel çocuklarıyla birlikte düet şarkılar söylediler. Annelerine eşlik eden çocukların heyecanları gözlerinden okunuyordu. Türk Sanat Müziğinin en sevilen şarkılarına eşlik eden izleyiciler de unutulmaz bir geceye imza attılar.

ÇEK Yönetim Kurulu Üyelerinin ve çok sayıda velinin katıldığı konserin sonunda Özel 3 Mart Eğitim Kurumu Okul Müdürü Ayla OKUMUŞ gerek Çoksesli çocuk Korosunda gerekse Veli Türk Sanat Müziği Korosunda görev alan öğrencilere ve velilere, koro şeflerine ve koroda yer alan veli ve öğrencilere teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.


12.05.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.