ANAOKULU VE İLKOKUL SINIF ÖĞRETMENLERİMİZLE SEMPOZYUMDAYDIK

ANAOKULU VE İLKOKUL SINIF ÖĞRETMENLERİMİZLE SEMPOZYUMDAYDIK

İstanbul Özel Çevre Koleji tarafından "DÜŞLE DÜŞÜN DEĞİŞ"  temasıyla hazırlanan 5. Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu'na katıldık.

Değişen dünya düzeni, hayata hazırladığımız öğrencilerimizin çok farklı beceri ve tutumlarla donanmasını gerekli kılıyor. Hayal edemediğimiz ve bilmediğimiz değişimler bu düzenin içinde bizleri bekliyor. 21. yy 'da "Hangi becerilerimizi geliştirmeli, bizlerden çok farklı düşünen ve davranan öğrencilerimizin dünyalarına nasıl girmeli ve onları hangi ufuklara taşımalıyız?" sorularının cevapları bizler için son derece önem taşımaktadır.

Bu nedenle öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin katılacakları hizmet içi eğitimler, seminerler, sempozyumlar vb. kurumumuz tarafından son derece önemsenmektedir.

Katıldığımız bu sempozyumda öğrencilerimizi ve kendimizi geleceğe uyumlayacak, "Z" kuşağı ile nasıl yan yana yürüyeceğimizi planlayacak, aktif öğrenmenin gerçekleşmesi için kullanılacak doğru yöntemleri irdelemeye çalıştık.

Türkiye'nin yakından tanıdığı Nörofizyolog ve Psikolog  Prof.Dr.Acar Baltaş'ın da konuşmacı olarak  katıldığı bu organizasyonda öğretmenlerimiz, ayrıca alanlarında uzman başka birçok eğitmen tarafından yapılan, birbirinden farklı başlıklarda eşzamanlı atölyelere katılarak kendilerini geliştirme olanağı buldular.

İstanbul Özel Çevre Koleji'ne ve hazırlama komitesine eğitim ve öğretime dair sağladıkları bu güzel birliktelik ve paylaşım için çok teşekkür ediyoruz.


11.01.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.