ANAOKULLARINA KURUM TANITIM TOPLANTISI

ANAOKULLARINA KURUM TANITIM TOPLANTISI

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında çocuğunu ilkokul 1.sınıfa kayıt yaptıracak velilerin okul arayışı içinde olduğunu bilen kurumumuz, veli adaylarına destek olmak amacıyla Ertuğrul Kent'teki Anaokulu velilerine konferans salonumuzda kurumumuzun tanıtıldığı bir toplantı düzenledi. Çok sayıda veli adayının katıldığı toplantıda öncelikle Çağdaş Eğitim Kooperatifinin ne olduğu bilgisi kapsamlı olarak verildi ve ÇEK tanıtım videosu izletildi.

Toplantı, Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ'un velilere hoş geldiniz konuşması ile başladı. Daha sonra Müdür Yardımcımız Ebru YILMAZ'ın hazırladığı sunum ile veli adaylarına, okulun eğitim politikaları, amaçları, akademik, sosyal ve fiziksel yönleri tanıtıldı.

Eğitim Koordinatörümüz Meral ÖMÜR, Okul Psikoloğumuz Sinem BİÇER ve Rehberlik Öğretmenimiz Yeşim ÇORUH'unda katıldığı toplantı sunumdan sonra soru cevapla devam etti. Toplantı sonunda veli adayları hazırlanan bu detaylı sunum için teşekkür ettiler ve ÇEK tanıtım filminden çok etkilendiklerini ifade ettiler.


04.01.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.