3 MART SESİNİ BULDU

3 MART SESİNİ BULDU

“3 Mart Sesini Arıyor” ses yarışması finali büyük bir veli katılımı ile coşku içinde yapıldı.  01.12.2014 Pazartesi günü saat 19.00 da ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonu fuaye alanındaki kokteylle başlayan bu özel gece, 19.30 da büyük bir heyecanla başladı. Ön elemelerini müzik öğretmenleri Aslı KORALP ve Bahadır SEVİK’ in yaptığı yarışmaya toplam 120 öğrenci başvurdu.Elemeler sonunda finale kalan 14 öğrenci sıkı bir çalışma temposuna girdi.

Sanatçı Fatih ERKOÇ, Sami LEVİ ve Taner’in yanı sıra Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü öğretim görevlileri Özgür EĞİLMEZ, Hatice EĞİLMEZ, Murat CAF ve Zeki Müren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Şule CAF’ın jüri olarak katıldığı final gecesinde finalistler söyledikleri şarkılarla salonu dolduran yüzlerce seyirciden büyük alkış aldı. Jüri puanlama sırasında Taner, Sami LEVİ ve Fatih ERKOÇ söyledikleri şarkılarla izleyenleri coşturdu. Yarışma sonucunda 4/A sınıfından Lara ÇAKICI ‘’Tomorrow’’ adlı şarkısıyla birinci olurken 6/A sınıfından Sıla ÇETİNDERE ikinci,6/B sınıfından Zeynep Nisa AÇIKGÖZ üçüncü oldu. Yarışma sonunda ÇEK Yönetim Kurulu üyesi ve 3 Mart Eğitim Kurulu Başkanı Sayın Cumhur ÖZCAN’ın Jüri üyelerine plaket taktiminden sonra, Okul Müdürümüz Sayın Ayla OKUMUŞ organizasyonda emeği olan OAB’ne, öğretmenlere, çalışanlara, ön elemeye katılan tüm öğrenciler ve alkışlarıyla destek veren velilere ve konuklara teşekkür ederek, tüm finalistlere ayrı ayrı hediyelerini sundu. İlk üçe giren öğrencileri de ayrıca plaketle ödüllendirdi.

“Hayatta müzik lazım değildir. Çünkü hayat müziktir. Müzik ile ilgisi olmayan varlıklar insan değildirler. Eğer söz konusu olan hayat, insan hayatı ise müzik mutlaka vardır. Müziksiz hayat zaten mevcut olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir.”K. Atatürk


01.12.2014

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.