3 MART ÖĞRETMENLERİNİN BOWLİNGLE SINAVI

15 Aralık 2014 Pazartesi günü akşamı ilkokul ve ortaokuldan 52 öğretmen ve idarecinin katılımı ile Carrefour Alışveriş Merkezinde bowling turnuvası yapıldı.

Turnuva grup yarışması ve bireysel yarışma şeklinde gerçekleştirildi.

6 ayrı grupta çok heyecanlı ve çekişmeli şekilde süren atışların sonucunda, Fatih ŞENEL, Yalçın CİNGÖZ, Armağan ŞENEL, Beyza BOZ, Samet SAVAŞ, Benan KERİMGİL, Gupse ÇELİK ve Nilay ŞAHİN’den oluşan 1. Grup, yarışmayı da birincilikle bitirmeyi başardı.

Bireysel yarışlar daha da çekişmeli ve heyecanlı geçti. Birinciliği 153 puanla Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih ŞENEL aldı. 151 puanla Drama Öğretmeni İbrahim Zeki KARABULUT 2., 137 Puanla Beden Eğitimi Öğretmeni Murat YEŞERDİR 3., 110 Puanla Müdür Yardımcısı Yalçın CİNGÖZ 4., 102 Puanla Beden Eğitimi Öğretmeni Mihriban VERGİLİ 5. oldular.  Psikolog Ali DEMİREL, Sınıf Öğretmeni Gülhan ERGÜN, Beden Eğitimi Öğretmeni Nigar TOPCU, Müdür Yardımcısı Kaan SELÇUK, Beden Eğitimi Öğretmeni Burçin KARSLI ilk 10’a girmeyi başardılar.

1. Gelen grubun kupa ve madalyaları törenle takdim edildi.

15.12.2014