3 MART'IN ÇAĞDAŞ ÇİZGİLERİ

3 MART'IN ÇAĞDAŞ ÇİZGİLERİ

ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumlarının Genç çizgileri Nilüfer Konak Kültürevinde sergi açıp albüm çıkardılar. Sosyal etkinlik dersi kapsamında karikatür öğrencileri yıl içinde yaptıkları çalışmalardan oluşan sergiyi 15 Nisan 2016 Saat 18.30'da verilen bir kokteylle açtılar. Açılışını Kurucu temsilcimiz Prof.Dr. Ulviye Özer, Karikatür Eğitmenimiz Ahmet AYKANAT yaptı. Prof Dr. Ulviye ÖZER sergi açılış konuşmasında sanatın öneminden ve bu yaşlarda çocuklarımıza karikatür eğitimi verilmesinden mutlu olduğunu dile getirerek öğrenci ve Karikatür öğretmenimize teşekkür etti.

Karikatür Eğitmenimiz Ahmet AYKANAT ise özetle "Öğrencilerin karikatür sanatına gösterdikleri ilgiden dolayı mutlu olduğunu, çocuklara mizahla eleştirel bir bakış açısı kazandırmaya, toplumsal duyarlılık kazandırmaya, özgüven duymalarına destek olmaya çalıştığını ve ortaya çıkan bu çalışmalarla bunun başarıldığını görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek öğrenci ve velilere teşekkür etti"

Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ öğrencilerimizin başarılı çalışmalardan dolayı gururlandığını belirterek, sergiye yoğun ilgi gösteren veli ve öğrencilerimize teşekkür etti.


25.04.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.