3 MART CİMNASTİKTE YİNE ŞAMPİYON

12.02.2018 Pazartesi günü Beşevler Cimnastik Spor Salonunda yapılan; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Bursa Okullar arası Artistik Cimnastik İl yarışmalarına okulumuz yine damgasını vurdu.

Minik Kızlar A kategorisinde Beril Aksoy, Aslı Dereli

Küçük Kızlar Kategorsinde Nazlı Şu Azak

Yıldız Kızlar Kategorisinde Ayşe Naz Topoğraf, Alina Çavuş ve Yağmur Gülfiliz okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Zorlu geçen mücadelelerin sonucunda Yıldız Kız Takımımız takım halinde Bursa birincisi olmuşlardır. Bireysel derecelerde de kürsüyü kimseye kaptırmayan yıldız kızlarımızdan Ayşe Naz Topoğraf Bursa birincisi, Alina Çavuş Bursa ikincisi, Yağmur Gülfiliz Bursa üçüncüsü olmuşlar, Türkiye şampiyonasına katılmaya, ilimizi ve okulumuzu temsil etmeye hak kazanmışlardır.Desteklerini ve emeklerini esirgemeyen tüm veli, antrenör ve okulumuz beden eğitimi öğretmenlerine;

Gösterdikleri büyük çaba ile okulumuzu başarıyla temsil eden  öğrencilerimize teşekkür eder, Yıldız Kız takımımıza Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.

14.02.2018