22 MART DÜNYA SU GÜNÜ KUTLAMASI

22 Mart Dünya Su Günü sebebiyle okulumuz konferans salonunda fen zümresi tarafından organize edilen birçok etkinlik düzenlendi. Bu etkinliklerde suyun önemine dikkat çekilirken keyifli anlar da yaşandı.

"Bilim Atölyesi Kulübü" öğrencilerinin hazırladığı pandomim gösterisi ile başlayan program, Uludağ Üniversitesi Çevre Mühendisliği Araştırma Görevlisi Dr. Efsun Dindar'ın yaptığı sunum ile devam etti. Yine "Bilim Atölyesi Kulübü" öğrencilerinin hazırladığı oratoryo izleyenler tarafından çok beğenildi.

Türkçe zümresinin desteği ile düzenlenen "Su" konulu şiir yarışmasın da, 6 B sınıfından Ayşe Naz Topoğraf; kompozisyon yarışmasında, 7 D sınıfından İpek Pektaş 1.oldular. Okul içinde çektiğimiz su içerikli fıkralar ve tekerlemelerin olduğu video gösterisiyle program sona erdi. Öğrencilerimiz suyun önemini kavrarken çok da eğlendiler.

23.03.2018