2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

3 Mart Azizoğlu İlkokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28 Kasım 2023 Salı günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Okulumuz Ortaokul Müdürü Ayla Okumuş'un açılış konuşmasının ardından okul aile birliği yönetim kurulu faaliyet raporunun ve denetleme kurulu raporunun okunup ve ibra edilmesinin ardında divan başkanı  Kenan Yiğit, geçen yıl özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Nil Çakır ve ekibini kutladı.

Açık oyla yapılan seçimler sonucunda ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu Okul Aile Birliğinin yeni yönetim kuruluna Arzu Kaya Kurtkaya, Hatice Zerentürk, Bahar Estik, Canan Yıldız Badan, Mükerrem Lokman; denetleme kuruluna ise Özge Dayı seçildiler.

Bu yıl seçilen Oul Aile Birliği Üyelerini çalışmalarında başarılar dilendi ve genel kurul toplantısı iyi dileklerle kapatıldı.

29.11.2023