2016'YA MERHABA

Okulumuz öğrenci, öğretmen ve çalışanları yeni yılı coşku ile karşıladılar.

Sınıfları kendi elleriyle süsleyen öğrencilerimiz yeni yıl hediyesi için aralarında çekiliş yaptılar.

Sınıflarında öğretmenleri ile birlikte yeni yıla merhaba eğlencesi düzenleyerek doyasıya dans edip şarkı söyleyen öğrencilerimiz, heyecanla hediye paketlerini açtılar. Pastalarını kesip, büyük bir coşku ile eğlendiler.

Okulumuz müdiresi Ayla Okumuş her sınıfı gezerek öğretmen ve öğrencilerin yeni yılını kutladı. Birinci sınıflardan iki küçük öğrencimiz Noel baba kostümleri giyerek, müzik öğretmenlerimiz ve yeni yıl şarkıları çalan bir grup öğrencilerimiziz eşliğinde ile sınıflara sürpriz yaparak herkese çikolata ikram ettiler.

ÇEK ailesi olarak;  gelecek yeni yılın hep beraber varlığımızı zenginleştireceğine inanarak, çocuklarımıza daha güzel, yaşanabilir, savaşsız, başarı dolu bir dünya diliyoruz.

04.01.2016