2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA BAŞLADIK

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları büyük bir coşku ile yeni eğitim öğretim yılına başladı.

ÇEK yönetimi ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilen ilköğretim haftası programı mini mini birlerin ''Okuluma Başladım'' şarkısı ile başlayıp, okul müdürü Ayla OKUMUŞ'un  "15 Temmuz Zaferi ve Demokrasi Şehitleri"mize de vurgu yaptığı konuşmasıyla devam etti.

3. sınıf öğrencilerimiz ilköğretim haftası şiirini coşkuyla okurken, 5 sınıf öğrencimiz Deniz Ulaş Yüksel, öğrenci gözüyle  ''Okullu Olmak'' konulu konuşmasında ÇEK 3 Mart'lı olmanın ayrıcalığından bahsetti.

Her yıl olduğu gibi yine mezun öğrencilerimiz bizleri yalnız bırakmayıp göndermiş oldukları mesajlar ile bizleri duygulandırdılar.

Topluca Andımızın okunmasından sonra, geleneksel hale getirdiğimiz 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan köprüden 1. Sınıf öğrencilerimizin okula giriş yapması ile törenimiz sona erdi.

Okul marşımız ve bayraklarımız ile coşkulu anlar yaşadığımız bu özel ve güzel günde bizlerle bu coşkuyu paylaşan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Yolunuz aydınlık, yarınlarınız umut dolu olsun çocuklar...

20.09.2016