YAVRU TEMA'LARIMIZ

Üçüncü sınıf zümre öğretmenlerimiz çevreci bireyler yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bu sene TEMA ile yapılan iş birliği ile öğrencilerimiz doğa dostu olarak "Yavru TEMA" programını başarıyla devam ettiriyor.

İlkokul öğrencilerimiz, toprağın içinde ve üstünde bulunan canlıları, duyu organlarının farkına vararak canlı ve cansız varlıklar arasında ilişkiyi inceleme fırsatı buldular. Suyun yolculuğunu gözlemleyerek su döngüsünün aşamalarını tanıdılar ve maddenin üç halini gösteri deneyiyle öğrendiler. Gökyüzünü gözlemleyerek bulut gözlemciliğini deneyimlediler.

'Yavru TEMA' projesi kapsamında dönem boyunca yaptıkları etkinliklerle; doğada zaman geçirdiler, bol bol gözlem yaptılar, doğayı tanıyıp keşfetmeye devam ettiler.

05.01.2024