ROBOT RALLY 2024

Bilişim Teknolojileri Zümresi tarafından düzenlenen, okulumuzda ilk defa yapılan ROBOT RALLY etkinliği keyifli bir şekilde gerçekleştirildi. 5. Sınıf öğrencilerimiz, gruplar halinde bilişim teknolojileri öğretmenlerinin hazırladıkları istasyonlarda soruları cevaplayıp, doğru cevabın bulunduğu nesneyi ellerindeki haritalar yardımıyla bulmaya çalıştıkları bir etkinliği tamamlamış olduk.

Her yılın başında bilişim teknolojilerinin temelleri ünitesi altında öğrencilerimize öğrettiğimiz "Bilgisayar Donanım ve Yazılımları" konusunda 10 farklı istasyonda soruları cevaplayıp, bilgisayar parçalarını okul bahçesinde, harita yardımıyla buldular. Heyecan dolu ve eğlenceli bir yarışma oldu. Yarışmaların sonucunda kazanan öğrencilerimize sürpriz hediyeler verildi ve tüm katılım gösteren öğrencilerimize sertifikaları sunuldu.

Önümüzdeki yıl 5.sınıflarımızla yeni bir ROBOT RALLY etkinliğinde görüşmek üzere..

04.06.2024