DEPREM BÖLGESİNE YARDIM MALZEMESİ TOPLAMA KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR...

DEPREM BÖLGESİNE YARDIM MALZEMESİ TOPLAMA KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR...

Çek(i)mece Projesi gönüllüleri depremin ilk gününden itibaren yardım malzemesi toplama kampanyası başlatıp,  iki kamyon yardım malzemesini AFAD aracılığıyla deprem bölgesine yollamıştır.

Devamında da bölgedeki karmaşa, yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşamaması ve ihtiyaçların daha uzun bir süre devam edeceği gerekçesiyle sevkiyatı durdurduk ama toplama kampanyamıza devam etme kararı alındı.

O günden bu yana velilerimizden, çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen ihtiyaç malzemelerini okulumuzda depolamaktayız. Hedefimiz Mart ayı ortalarında bir tır dolusu malzemeyi gerçek ihtiyaç sahiplerine, uygun koşullar oluştuğu takdirde kurum olarak ulaştırmaktır.

Bölgeye şu ana kadar belli kalemlerde birçok ihtiyaç ulaştırıldığı için, bizler toplama kampanyamızı özellikle sürekli ihtiyaç duyulacak birkaç kalem üzerine yoğunlaştırıp, tırımızın geri kalanını bu malzemelerle doldurmak istiyoruz.

İHTİYAÇ DUYULAN MALZEMELER;

BEBEK MAMASI-BEBEK BEZİ-TUVALET KAĞIDI-KAĞIT HAVLU-KADIN PEDİ-HİJYEN ÜRÜNLERİ VE   KURU GIDA

İsteyen velilerimiz bu bağışlarını okul güvenliğimize bırakabilir. Şu an için kıyafet toplamamaktayız.

İlk günden bu güne kadar bilfiil kampanyaya destek veren başta ÇEK (İ) MECE gönüllüsü velilerimize ve katkı sunan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

İLETİŞİM; ÇEK Çek(i)mece Proje Koordinatörü İbrahim Zeki Karabulut 


24.02.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.