ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ YURTLARI VE EĞİTİM KURUMLARI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİNE KUCAK AÇTI

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, Deprem bölgesinden ilimize gelen öğrencilere Yurtlarını ve Eğitim kurumlarının kapısını sonuna kadar açarak onlara can suyu olmaya devam ediyor.
Şu an ortaöğretim kız öğrenci yurdumuzda 15 depremzede kız öğrencimiz kalmakta (kontenjanımız 40 öğrenci) ve talep edilmesi durumunda almaya devam etmektedir.
İlkokul, Ortaokul ve lisemizin farklı sınıflarında 28 öğrenci ÇEK'in şevkatli kanatlarının altında eğitim-öğretimine devam etmekte olup kontenjanlarımız doğrultusunda gelen öğrencilerimizi almaya da devam edilecektir.
Görükle Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci yurdumuzda ise üniversite öğrencilerinin talepleri doğrultusunda barınmaları sağlanmaktadır.

24.02.2023