CAMBRIDGE SINAVLARINDA 3 MART FARKI

CAMBRIDGE SINAVLARINDA 3 MART FARKI

DÜNYADA 130 FARKLI ÜLKEDE YAPILAN CAMBRİDGE SINAVLARINDA 3 MART'LI ÖĞRENCİLER DE BAŞARILARINI TESCİLLEYEREK HEDEFLERİNE ULAŞTILAR.

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumu öğrencileri bu yıl da başarılarına bir yenisini ekledi. 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında Cambridge YLE sınavlarına katılan öğrenci sayısı 30 iken,bu sayı bu yıl  198 öğrenciye ulaştı.Öğrencilerimiz  sınav başarılarını aldıkları sertifikalar ile taçlandırdılar.

Okulumuz öğrencileri bu sınavlara, hazırlık sınıfından 8. sınıfa kadar, Avrupa Birliği dil edinim seviyesi ve standartlarına (CEF) yönelik bir program ve seçilen materyaller ile hazırlanmaktadırlar.

 ESOL kapsamında uygulanan Cambridge YLE Sınavları, 7-14 yaş çocukları için özel olarak tasarlanmış dil öğrenimine teşvik eden, ileriki yıllarda İngilizce sınavlarında uyumlarını sağlayan (konuşma, yazma, dinleme ve okuma) performanslarını ölçmeye dayalı Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir sınavdır. Bu sınavlar İngiltere'de hazırlanıp değerlendirilmektedir ve uluslararası geçerlilikleri vardır.

Cambridge YLE sınavları okulumuzda British Council' in İstanbul'da resmi temsilcisi olan Study-in UK tarafından gerçekleştirilmiştir. Törene katılan  Sınavlar Koordinatörü  Sabahattin Yiğit sınava katılan öğrencilerimizin başarılarının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğu bilgisini törene katılan velilerle paylaşmıştır.

Başarılarını tescilleyen öğrencilerimiz ve onların bu kazanıma ulaşmasında yanlarında olan öğretmenlerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen Yabancı Diller Eğitim Koordinatörümüz Ebru Yılmaz'a, Bölüm başkanlarımız Selin Özkan ve Derya Aksu'ya, İngilizce öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.


10.10.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.