ALİCE HARİKALAR DİYARINDA VE KALİMBA ŞÖLENİ

4. Sınıflar Drama Kulübü öğrencilerimiz muhteşem performans, oyunculukları ve dekorlarıyla "Alice Harikalar Diyarında" oyununu sergilediler.

Drama Öğretmenimiz Esra Işık Uğurlu'nun Lewis Carroll'un aynı adlı adlı kült kitabından esinlenerek, oyun yazarlığını ve yönetmenliğini yaptığı tiyatro oyununda, bir çocuğunun merakının peşinden giderek başından geçen birbirinden ilginç maceralarını ve hayal gücünün sınırsızlığını izleyiciye bir görsel şölen olarak yansıttı.

Yıl boyunca Kalimba kulübünde Müzik Öğretmenimiz Salih Yorgancı tarafından çalışmalarını yürüten 4. Sınıf öğrencilerimiz de sergiledikleri performansları ile büyük beğeni topladı.

Gösteriler 2,3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ile oyuncu velilerimiz tarafından son derece beğenildi.

Öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

31.05.2023