3 MART'IN ÖĞRENCİLERİ HAYATA YÖN VEREN BİLİM İNSANLARIYLA BULUŞTU

3 MART'IN ÖĞRENCİLERİ HAYATA YÖN VEREN BİLİM İNSANLARIYLA BULUŞTU

Günümüz dünyasını şekillendiren ve hayatımıza yön veren bilim insanlarının, insanlık için yaptıkları icatların ve çalışmaların öğrenciler tarafından daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla Fen Bilimleri bölümü öğretmenlerimizin hazırladığı senaryosunu ve kurgusunu İbrahim Zeki Karabulut'un yaptığı "Bilim Kahramanları" projesi Okulumuz Konferans Salonunda muhteşem bir anlatım ve gösteriyle öğrencilerimize sergilendi.

Geçmişten günümüze bilim, insanların ortak dillerinden birisidir. Dünya tarihinde bilim insanı unvanına sahip çok sayıda deha yer alır. İçinde bulunduğumuz teknoloji çağının çok öncesinde bu bilim insanlarının attığı bebek adımları şu anki teknolojimiz ve teknik bilgilerimiz üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.

Geçmiş ile günümüzü buluşturan ve yedi Bilim Kahramanının tanıtıldığı gösterimizde, Çağdaş Eğitim Kooperatifi kurucusu ve okulumuzun kurucu temsilcisi Prof. Dr. Sayın Ulviye Özer'in de Kimya ve Çevre ile ilgili yaptığı çalışmalarının  bilim insanları içerisinde sergilenmesi ilgiyle izlendi.

Gösteri, 3 Mart Eğitim Kurumları kurucu müdürü Sayın Ayla Okumuş'un, bilim üretmenin temelini, merak etmenin ve hayal kurmanın oluşturduğuna dair konuşması ve programın hazırlayan öğretmenlere teşekkür etmesiyle son buldu.

Gösteride emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.


02.06.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.