"ZÜBÜK" OYUNU 3 MART EĞİTİM KURUMLARI SAHNESİNDE

"ZÜBÜK" OYUNU 3 MART EĞİTİM KURUMLARI SAHNESİNDE

Roman, öykü, şiir, deneme ve makale konularında sayısız eser üreten yazdıkları farklı pek çok dile çevrilmiş ve eserleri toplamda 8 milyondan fazla baskı yapmış ünlü mizah yazarımız Aziz Nesin'in 1961 yılında yazdığı,1980 yılında ise başrollerinde Kemal Sunal'ın oynadığı "ZÜBÜK" adlı oyun Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatrosu tarafından 28 Mart 2019 Perşembe günü Konferans Salonumuzda sahnelendi.

Tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Erdal Gülver tarafından sahneye konan ve Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Topluluğu oyuncuları tarafından oynanan "Zübük" oyunu izleyicilerden tam not aldı. Oyuncuların büyük bir performans sergiledikleri oyunu izleyiciler ayakta alkışladılar.

Konu içeriği ile ne yazık ki hala geçerliliğini koruyan ZÜBÜK kasaba yaşamından, belediye başkanlığından, politikadan, Ankara'ya mebusluğa uzanan yolda herkesi kandırarak,bir şekilde herkesi vaatler ve umutlarla aldatarak iktidarı ve her şeyi ele geçiren bir "insan tipi"ni anlatıyor.

Oyunun sonunda Okul Müdürü Ayla Okumuş, Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve yönetmen Erdal Gülver'e plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.


04.04.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.