YABANCI DİL ÖĞRETMENLERİMİZ EĞİTİMDE

Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden Emir Tutal ve Melis Akdoğan 07-10 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya Titanik Deluxe Resort Otel'de 'Revamp The Future' konulu yabancı dil seminerine katıldılar. Seminer sunumu UES Unlimited Educational Services tarafından yapıldı.

Herbert Puchta, Chris Jory, Pete Sharma, Samuel Williams, Andrew Tidswell, Harry Waters, Emma Reynolds, Andy Cowle, Devrim Özdemir, Dr. Charles Chew ve Dr. Norhuda Musa öğretmenlerimizi, ders esnasında öğrenci üzerinde merak duygusunu en üst seviyede tutmanın yolları ve dil sınıfında öğrenciler arasındaki bağlantının İngilizce eğitimi üzerine etkileri hakkında bilgilendirdiler.

Sunumlar etkin video destekli paylaşımlar ile desteklendi. Öğretmenlerimiz seminer programını başarı ile tamamladı.

Eğitimlerimiz devam edecek.

20.03.2024