ULUSLARARASI DI (DESTİNATİON IMAGİNATİON) YARIŞMASINDA YİNE İKİ BİRİNCİLİK

ULUSLARARASI DI (DESTİNATİON IMAGİNATİON) YARIŞMASINDA YİNE İKİ BİRİNCİLİK

Azerbaycan'da yapılan DI (Destination Imagination) yarışmasında ülkemizi 2 takımla temsil eden 3 Mart Eğitim Kurumları,  Bilimsel ve Güzel Sanatlar dalında 1.lik alarak yurda döndü. Turnuva 21-22 Nisan tarihleri arasında Azerbaycan başkenti Bakü'de gerçekleşti.2gün süren turnuvaya Bakü Kaspi Okulları ev sahipliği yaptı. Turnuvaya Bilimsel kategoride  7 öğrenci, Güzel Sanatlar kategorisinde  5 öğrenci ile katılan okulumuz öğrencilerine, Okul Müdürümüz Ayla OKUMUŞ, İngilizce öğretmenimiz Emir Tutal ve Proje Koordinatörü ve Drama öğretmenimiz İbrahim Zeki Karabulut eşlik etti.

Takımlarımız her 2 branşta da 1.lik ödülünü alarak DI Türkiye turnuvasında aldıkları başarıyı tekrar ederek  okulumuzu bir kez daha gururlandırdılar.

Turnuvaya ev sahipliği yapan KASPİ okulları, turnuva dışındaki vakitlerde ekibimizi Bakü şehrinin tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek öğrencilerimizin görgü ve bilgisinin gelişmesine önemli bir katkı sundular.

DI Azerbaycan yarışmasına katılan öğrencilerimize, öğrencilerimizi hazırlayan proje koordinatörümüz İbrahim Z. Karabulut'a, İngilizce öğretmenlerimiz Emir Tutal, Ayşen Yalçınkaya, Armağan Şenel ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Pınar Altunkaya'ya teşekkür ediyoruz.

Ayrıca yarışmaya katılım için öğrencilerimizi destekleyen velilerimize, DI yetkililerine, ev sahibi Kaspi okulu yöneticilerine  ve sıcak ilgileri için Bakü  halkına teşekkür ediyoruz.


29.04.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.