U.Ü İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ A.B BÖLÜMÜNÜN KONUĞUYDUK

U.Ü İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ A.B BÖLÜMÜNÜN KONUĞUYDUK

Uludağ Üniversitesi 1.sınıflarında okutulan ''Kariyer Planlama '' dersi kapsamında İngiliz Dili Anabilim Dalı bölümünün hazırladığı bu etkinliğe Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu Müdürümüz ve Yabancı Diller Koordinatörümüz Ebru Yılmaz, İlkokul Bölüm Başkanımız Merve Aktar, Ortaokul Bölüm Başkanımız Sema Kaya, Lise Koordinatörümüz Ayça Erol, İlkokul Müdür Yardımcımız Sevim Dönmez, İngilizce Öğretmenlerimiz Armağan Şenel ve Deniz Kılınç konuk olarak katılmışlardır.

Prof. Dr. Amanda Yeşilbursa, Öğr. Gör. Tuğba Yıldız Ekin ve Öğr. Gör. Dr. Şule Çelik Korkmaz'ın katıldığı çevrimiçi toplantıda özel okullardaki yabancı dil öğretimi hakkında genel bilgiler, özel sektörün öğretmenlerden ve özellikle İngilizce öğretmenlerinden beklentileri, özel sektörde  çalışmak için ne gibi özellikler gerektiği, kendilerini bu konuda geliştirmek için neler yapmaları gerektiği, öğretmenlerinin görev ve sorumlulukları ne olduğu ve ne gibi yabancı dil etkinlikleri yapıldığı konusunda interaktif bir sohbet gerçekleştirilmiş ,deneyimler paylaşılmıştır.

Uludağ Üniversitesi Yabancı Diller Anabilim dalı öğretim elemanlarına bizleri konuk ettikleri  için çok teşekkür ediyor, bu değerli buluşmaya katkı koyabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


22.12.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.