TÜRKÇENİN KARIŞTIRILAN KURALLARI ÜZERİNE KEYİFLİ BİR EĞİTİM

ÇEK 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu öğretmenleri seminer döneminde gelecek senenin hazırlıklarını yaparken bir yandan da bilgi birikimlerini geliştirmek adına çalışmalarına da devam ediyor.

Okulumuz Türkçe bölümü tarafından kurum öğretmenlerine yazım kuralları ile ilgili seminer verildi. 01 Eylül tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen sıkça yapılan hataların üstünde durulan yazım kuralları eğitimi tüm öğretmenler tarafından ilgiyle izlendi.

Seminerin ilk bölümünde yazım kuralları ve sıkça yapılan yazım yanlışlarından bahsedilirken ikinci bölümde öğrenilen bilgilerin sınandığı keyifli bir oyun oynandı.

Eğlenerek öğrenen öğretmenlerin Türkçe bölümü öğretmenlerine teşekkür etmesiyle seminer sonlandı.

02.09.2022